Dünyanın Üç Büyük Ekonomisi Pandemi Sonrası Sürdürülebilirliğe Yatırım Yapacak – 16 Şubat Çevreci Geek ile Bu Hafta Podcastı


Çevreci Geek bülteninde bu hafta pandemi sonrası dünyanın üç büyük ekonomisinin sürdürülebilir kalkınma yatırımlarını ele alıyoruz. Avrupa Birliği, Amerika Birleşik Devleti ve Çin geçtiğimiz hafta özellikle pandemi sonrası yeniden kalkınması gereken ekonominin aynı anda çevre dostu olmasını destekleyen paketler sundular.

Podcast ile beraber artık her hafta Aposto’da Çevreci Geek Bülteni ile sizinleyim. Bu özel bültende izlenesi ve dinlenesi önerilere ek olarak, Derin Bakış ile sürdürülebilirlik hakkında bir konuyu derinlemesine inceliyorum.

Bu hafta Derin Bakış’da üç büyük ülkenin planlarının bazılarında bulunan doğalgazın karbonsuz bir gelecekteki yerini tartışıyoruz. Güneş ve rüzgar tek başına yeterli olabilir mi, yoksa doğalgaza güle güle demek için çok mu erken, gelin beraber keşfedelim.

Bu özel bültene ulaşmak için, Aposto’yu internetten ziyaret ederek, mobil uygulamasını indirerek, ya da buraya tıklayarak direkt Çevreci Geek bültenine üye olabilirsiniz.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.